SET BIOEFFECT EGF SERUM DOUBLE

S to ekskluzivno različico dvojne velikosti prihranite 24 % glede na vrednost našega najbolje prodajanega EGF seruma. Ta nagrajeni biotehnološki serum pomaga preprečevati znake staranja kože, hkrati pa povečuje raven vlage. Idealen za vse starostne skupine, saj je primeren za tiste, ki želijo ohraniti zdrav videz kože ali za tiste, ki raje uporabljajo serum namesto vlažilne kreme ali pa oboje.

Značilnosti in prednosti

Set za nego kože vključuje našo prodajno uspešnico, serum EGF, v ekskluzivni velikosti 30 ml – dvojna velikost originala s 24% prihrankom. Nagrajeni in revolucionarni serum je bil razvit za vzdrževanje zdravega stanja kože, obravnavanje ali pomoč pri preprečevanju vidnih znakov staranja kože z ječmenovim EGF.

EGF (epidermalni rastni faktor) je signalni protein, ki veže vlago in pomlajuje kožo, ki podpira naravno proizvodnjo kolagena, elastina in hialuronske kisline ter pomaga ohranjati gladko in zdravo kožo. S samo sedmimi čistimi sestavinami EGF serum vidno zgladi, napolni in učvrsti kožo, hkrati pa zmanjša videz gub in drobnih gubic, poveča navlaženost kože, izboljša polt in poenoti ten kože. Zaradi svojih impresivnih rezultatov je resnični favorit kupcev.

Kje kupiti?

Seznam prodajnih mest

Priporočena MP cena: 220,00 €

Pakiranje: 30 ml

Bioefect, Vikurhvarf 7, 203 Kopavogur, Iceland

Država porekla: Islandija

Sestavine (INCI)

GLYCERINE, AQUA, SODIUM HYALURONATE, TROMETHAMINE, SODIUM CHLORIDE, HORDEUM VULGARE SEED EXTRACT, EGF (TRANSGENIC BARLEY SH-OLIGOPEPTIDE-1).